surfzon.eu © 2011                    

 

 

 

 

 

Mars 2011: SurfBox router CCP100+

Compotron har tagit fram en helt ny router CCP100+ som skall svara mot de allt mer högt ställda kraven på stabilitet och ökad kapacitet. Routern har en throughput på 80Mbps och hanterar med lätthet fler än 100 samtidigt uppkopplade användare. Routern levereras med en anslutning för internet, en för gästnätet och en anslutning för privat eller internt bruk, kontorsdatorer, övervakningskameror, betalterminaler m.m. Routern CCP100+ beräknas vara tillgänglig för leverans före påsk.

 

 

Mars 2011: SurfBox accesspunkt

De nya SurfBoxarna från Compotron har betydligt bättre kapacitet än tidigare generation och hanterar även den nya standarden 802.11n som i vissa konfigurationer medger hastigheter upp till 300Mbps. En speciell funktion gör att SurfBoxen startar om automatiskt om den skulle tappa kontakten med nätet.

 

Accesspunkten ansluter även automatiskt till andra accesspunkter vilket gör det enkelt att bygga ut befintliga nät samtidigt som accesspunkten kan välja en alternativ väg genom nätet om någon accesspunkt skulle falera. De nya accesspunkterna finns för omgående leverans som uppgradering av befintlig accesspunkt eller för nyinstallationer med yttre antenn.  

 

 

Mars 2011: Övervakningskameror

Compotron levererar nätverksanslutna kameror från Axis och Mobotix för inom- eller utomhusmontering och anslutning trådlöst eller med kabel. Kamerorna levereras för dag- och/eller nattseende i HD-Ready och HDTV-kvalitet med en upplösning på minst 1 Megapixel (dag). Kameror med PTZ kan övervakas och styras lokalt eller centralt för att med pan vrida kameran i sidled, tilt vrida kameran i höjdled samt för att zooma in bilden. 

 

 

Mars 2011: Övervakningssystem

SeeTec övervakningssystem gör att du centralt från en och samma dator/server (Windows 2000 Pro/Server, XP Pro eller 2003 Server) kan övervaka och styra upp till 80 kameror samtidigt med funktioner för larm, inspelning och lagring av filmsekvenser. Till servern kan sedan flera klienter anslutas. Systemen levereras i steg om 5 upp till 50 eller 80 kameror.